top of page
Hedegaard Byg_Om os_billede

OM OS

JEG GØR MIG
UMAGE

Hver gang Hedegaard Byg er på et projekt, sker det med et stort fokus på ordentlighed og kvalitet. Jeg er meget grundig og gør en dyd ud af at være umage – det betyder nemlig meget for mig at være stolt af mit arbejde og have en god mavefornemmelse, når det endelige resultat står færdigt.

KUNDERNE KOMMER
TILBAGE

Personligt mener jeg, at det største kvalitetsstempel, et firma kan få, er tilbagevendende kunder. Derfor gør jeg meget for, at mine kunder skal føle sig trygge med mig på opgaven og vende retur næste gang, de mangler en kvalitetsbevidst tømrer til sommerhuset eller lejligheden.

FÅ ET UFORPLIGTENDE
TILBUD

Hvis du vil have en kompetent, ung og frisk fyr på din næste tømreropgave, så tøv ikke med at give mig et kald på tlf. 50331616 eller brug kontaktknapperne på siden. Jeg sidder altid klar til at tage en god dialog om, hvordan jeg kan hjælpe dig i mål med projektet.

ANMELD-HÅNDVÆRKER.DK - VORES ANMELDELSER

Anmeld håndværker er en privat administreret smiley-ordning for landets håndværker-virksomheder. Her kan bygherre (firma eller privatperson) give håndværkere karakter (smileys) og skrive om sin oplevelse af en byggeopgave. 

Via linket forneden finder du Hedegaard Byg's profil, hvor du kan læse tidligere kunders anmeldelser eller få mulighed for at skrive din egen. 

Anmeld Håndværker_farve.png
bottom of page